Harris schoenen: Een combinatie van kwaliteit, stijl en ambacht

Harris schoenen: Een combinatie van kwaliteit, stijl en ambacht

Harris schoenen is een Italiaans schoenenmerk dat zich onderscheidt door zijn onberispelijke vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het merk werd in 1913 opgericht door de twee broers Harris en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest gerenommeerde producenten van herenschoenen in Italië en daarbuiten.

Geschiedenis van Harris schoenen

Het succesverhaal van Harris schoenen begon meer dan een eeuw geleden in Montegranaro, een klein dorp in de regio Marche in Italië. De twee broers Harris waren de oprichters van het bedrijf en begonnen in de jaren 20 van de vorige eeuw met het vervaardigen van handgemaakte schoenen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een gestage groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk. Die verschillende soorten schoenen produceren voor zowel mannen als vrouwen.

Materialen en vakmanschap

Harris schoenen onderscheidt zich door de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de productie van elke schoen. Het bedrijf kiest alleen de beste leersoorten uit Italië en gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen om de schoenen te vervaardigen. Elk paar schoenen wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmensen die al jaren bij het bedrijf werken en hun ambacht tot in de perfectie beheersen en dus op deze manier een perfecte schoen creëren. 

Stijl en design

Harris schoenen staat bekend om zijn elegante en stijlvolle ontwerpen, die de perfecte balans vinden tussen klassieke en moderne stijlen. Het bedrijf biedt een breed scala aan schoenen, van klassieke Oxford-schoenen tot trendy sneakers. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder suède, kalfsleer en krokodillenleer.

Harris schoenen wereldwijd

Harris schoenen heeft een sterke internationale aanwezigheid opgebouwd en heeft klanten over de hele wereld. Het merk is uitgebreid naar verschillende landen en heeft een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten, Japan en China. Harris schoenen is ook actief betrokken bij samenwerkingen met gerenommeerde retailers en ontwerpers over de hele wereld, waaronder de beroemde Italiaanse modeontwerper Andrea Pompilio. Deze samenwerkingsverbanden hebben het merk geholpen om zijn positie als een toonaangevende speler in de modewereld te versterken en hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve ontwerpen.

Reacties zijn gesloten.