Blouse heren: tips voor een stijlvolle look

Blouse heren: tips voor een stijlvolle look

Blouse heren: tips voor een stijlvolle look

 

Hoe draag je een blouse heren? Dit is een steeds terugkerende vraag van mannen die zich goed willen kleden. Binnen of buiten de broek? Kun je het gebruiken met een korte broek of alleen met een broek? Kunnen ze een meer ontspannen look vormen of zijn ze alleen geschikt voor sociale gelegenheden?

Het lijkt misschien moeilijk om blouses in jouw look op te nemen, maar het is veel eenvoudiger dan het lijkt. In feite zijn ze zeer veelzijdig en kunnen ze in verschillende soorten producties worden gebruikt, van de meest moderne tot de meest klassieke.

Met veel veelzijdigheid verschijnen de heren blouses in verschillende modellen, wat het nog gemakkelijker maakt om er stijlen mee samen te stellen. Er is geen excuus om ze niet in je leven op te nemen en ze elke dag te gaan dragen, van het werk tot het weekend.

In dit artikel hebben we een aantal tips voor je opgesteld om je te helpen verbluffende composities te maken met heren blouses. Kijk hier eens naar!

Heren blouse lange mouw
De grootste twijfel over het dragen van een herenblouse betreft wellicht de modellen met lange mouwen, die klassieker zijn en ongepast kunnen lijken om buiten de broek te dragen, zonder een patroon te volgen. Maar, vergeet dat! Ze kunnen ook aan verschillende stijlen worden aangepast.

Om de werklook samen te stellen, is het bijvoorbeeld ook de moeite waard om een bedrukte blouse met een jeans te combineren. In dit geval wordt het stuk in de herenjeans gestopt en een riem om het af te maken geeft de kantoortoets die ontbrak.

Heren blouse met korte mouwen
Voor banen die niet zo’n sociale kledij vereisen, kan de blouse met korte mouwen, in combinatie met een klassieke jeans, een goede keuze zijn. De look is sober, stijlvol en zonder fouten.

Blouses met korte mouwen zijn de beste bondgenoten voor mannen broeken! Ze staan garant voor een meer klassieke stijl met een relaxte toets aan de onderkant.

Reacties zijn gesloten.