Clarks schoenen van Manfield

Clarks schoenen van Manfield

Clarks schoenen van Manfield

 

Clarks zijn dé musthave schoenen voor de herfst. Clarks staan bekend om het model Desert boots. Bij Manfield kun je voor verschillende kleuren Desert boots terecht. Clarks zijn gemaakt van kalfsleer en hebben een crêpe-rubberen zool, wat de boots uniek maakt. Door deze zool lopen de boots enorm lekker. De plaatsing van de veters maakt de boots echte eyecatchers, perfect voor de koudere maanden.

 

Deze opvallende hoge boots staan fashionable bij elke look! De boots komen bijvoorbeeld in de kleuren zwart, cognac en beige. Zo kun je ze combineren met jouw favoriete outfits. In deze blog vertel ik je hoe je verschillende kleuren Clarks kunt combineren.

 

Zwarte Desert boots
De zwarte variant van de Desert boots is een perfecte basic voor jouw schoenencollectie. Je kunt deze Clarks namelijk eindeloos blijven combineren. Draag ze bijvoorbeeld onder een donkerblauwe chino met een beige gebreide trui. Zo creëer je een casual outfit. Je kunt de zwarte Clarks ook leuk combineren onder een donkere jeans en een lichtgrijze coltrui. Zo ben jij verzekerd van een fashionable look!

 

Cognac Desert boots
Deze Clarks Desert boots in cognac kleur zijn perfect voor de herfst. Je kunt deze kleur namelijk heel mooi bij andere herfsttinten combineren. Draag de Clarks bijvoorbeeld onder een donkere jeans met een witte sweater voor een casual look. Maak de outfit af met een mooie beige trenchcoat. Ben je opzoek naar een zakelijke outfit? Combineer de Clarks dan met een donkerblauwe pantalon en een wit overhemd. Draag een blazer over de outfit en jij bent helemaal klaar voor de herfst!

 

Beige Desert boots
Wil je graag een lichtere variant Clarks? Dan passen deze beige Desert boots uitstekend bij jou! Deze variant is ideaal voor het combineren bij lichtere outfits. Je kunt lichtere outfits ook gemakkelijk in de herfst dragen. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke outfit, combineer deze Clarks met een lichtgrijze chino en een witte gebreide coltrui. Je kunt ook kiezen voor een casual look, door de Clarks met een lichtblauwe jeans en een mooi overhemd te dragen. Met deze beige Desert boots stap jij zeker stijlvol de deur uit.

 

Hoe je er ook voor kiest om Clarks te combineren, je komt gegarandeerd stijlvol voor de dag! Het fijne van Clarks is dat je ze met vrijwel elke stijl kunt combineren, zoals een klassieke, casual of zakelijke stijl. Deze boots komen onder verschillende outfits tot zijn recht. Welke kleur Clarks passen het best bij jouw stijl?

Reacties zijn gesloten.