Verrassende tips voor een feestelijke outfit!

Verrassende tips voor een feestelijke outfit!

No stress
De feestdagem leveren vaak stress op. Waar gaan we heen? Wat gaan we eten? En wat trek ik aan? Gelukkig stuitte je op onze tips, waardoor je kleding je deze feestdagem geen stress gaat opleveren.

Shop till you drop
Als je opschiet dan red je het om een complete outfit online te scoren en met een beetje geluk heb je het zelfs op tijd in huis. Heb je genoeg tijd en voldoende euro’s, dan is het natuurlijk een feest om gezellig een dagje te shoppen. Voldoet je agenda of je bankrekening niet aan deze eisen, dan helpen we je graag op weg met een aantal aanvullende tips.

Combineer oud en nieuw
Feest of geen feest, het is een must om een goede basis outfit in je garderobe te hebben. Trek daarom een simpel jurkje of rokje, een nette broek of strakke legging uit de kast en combineer deze met een eenvoudige blouse of T-shirt in dezelfde kleur. Als je daarmee start, dan zie je er in no time feestelijk uit. Kies voor chic zwart of voor feestelijk wit. Uiteraard doet rood het ook goed tijdens deze dagen. Combineer het met (glitter) topje of een leuk colbert in een afwijkende kleur. Het puntje op de I worden je accessoires. Stijl alles af met een riempje, schoenen, tas en een ketting in dezelfde kleur. Hiermee geef je de saai basic kleding ineens een complete en feestelijke look.
Vergeet daarom niet om het allemaal af te maken met een mooie schoen of laars. Vooral met je schoeisel bepaal je de stijl van je outfit.

Ludieke met de kerst of oud en nieuw
Echt origineel ben je als je er een DIY project van maak. Een T-shirt met een kerstgroet. Maak op je computer een tekst met de kerstgroeten van ……. Je kunt zelfs de namen van alle gasten die je die dag tegenkomt vermelden en iedereen op deze wijze een fijne dagen wensen. Type je naam en zet daarachter, Proost opa, Mark, Jacqueline, Ma en Pa, veel geluk in 2021! Je kunt het opleuken met een aantal foto´s, of plaatsjes van kerst of oud en nieuw en druk dit af op transferpapier. Strijk dit op T-shirt of sweatshirt en je schuift op een ludieke manier aan het kerstdiner of oudejaarsparty. Helemaal leuk is het als het hele gezin of je vriendengroep in een eigen DIY stijl gaat. Heb je geen pc of printer, dan kan je altijd aan de slag met textielstiften en/of textiellijm. Gegarandeerd dat je zo voor een eyecatcher zorgt tijdens de kerst- of oudejaarsavond.

Last but not least
Voorkom last minute acties en bedenk wat je kan gaan dragen. Spendeer een kwartiertje en pas alles door. Je hebt nu nog even de tijd om nog rustig een leuke ketting, een mooie haarspeld of iets anders dat ontbreekt aan te schaffen. En is alles top, dan kun je zorgeloos genieten van kerst en oud en nieuw.

Reacties zijn gesloten.